fbpx
Selecteer een pagina
https://youtu.be/OQdSWSK83E8

Wat je tegenwoordig veel ziet is dat mensen op zoek gaan naar hun soul purpose. Wat drijft je, wat wil je in het leven, waar voel jij een passie voor die niet meer te stuiten is en die je laat groeien tot ongekende hoogtes.
Als je die passie gevonden hebt en er ook nog eens echt mee aan de slag gaat, voelt werken niet meer als werken omdat je dat doet wat jou energie geeft.

Het is een hele ontdekkingsreis om naar boven te krijgen wat dat dan precies is. Want hoe weet je dan dat je HET gevonden hebt ?
Kort en krachtig gezegd: Je weet het als je het weet. Als er geen twijfel meer is of je iets moet doen ja of nee. Dat je je niet afvraagt of je succesvol gaat zijn ja of nee, of er überhaupt droog brood in te verdienen is met dat wat je voelt wat je moet doen.
Inderdaad voelt wat je moet doen. Alles voelt zo sterk dat je weet dat je niet anders kan dan de sprong in het diepe te wagen in het volste vertrouwen dat het goed is wat je doet.

Zo’n aha erlebnis, epiphany, eye-opener of hoe je het ook wilt noemen kan er zomaar opeens zijn.
En dan weet je het, voel je het en komt er een soort energie vrij waarvan je nooit had gedacht dat die in je zat. Althans dat was in mijn geval zo.

Vaak is het ook een bevestiging van een diep weten.
Mensen waar ik graag mee werk zijn mensen bij wie de knop om is, die weten wat ze willen, en die vol willen gaan voor dat wat ze willen bereiken, maar die tegen bepaalde hiccups aanlopen.
Mensen die niet leven met excuses en daarom zaken niet aanpakken. Want ok laten we elkaar geen mietje noemen, als je iets wilt zul je er iets voor moeten doen.

Uit ervaring kan ik zeggen dat mensen die zo in het leven staan, vaak ondernemers zijn.
Mensen met een duidelijke visie en missie. Mensen die resultaat willen boeken en een uitdaging niet uit de weg gaan.
Maar ook zij lopen tegen bepaalde dingen aan. Opeens merken ze dat ze ergens tegenaan lopen waardoor ze niet verder komen met hun bedrijf, het stagneert, minder omzet gaan draaien en willen deze barrière doorbreken.

Sinds 2017 komen er steeds meer ondernemers op mijn pad, die even niet meer weten hoe ze verder moeten. Ik ben begonnen met het aanbieden van zakelijke trajecten, zodat ondernemers ook tijd krijgen om de opgedane inzichten te implementeren. Dit heeft voor veel ondernemers al voor een enorme ommezwaai in hun business gezorgd. Wat is er fijner dan meteen resultaat boeken ?

Ook word ik sinds 2017 ingehuurd door ondernemers met een eigen online community. Dit in de vorm van maandelijkse live consulten op een besloten pagina, of privé consulten per deelnemer.

 

Wat bereik je?

Snel helder waarom / waarop je vastloopt in je business

Duidelijke inzichten die je concreet gaat inzetten om je barrières te doorbreken

Doordat je deze barrières doorbreekt, ga je snel resultaat zien

Persoonlijke Groei