fbpx
Selecteer een pagina

Aanbod

Intuitive Business Scan

Ben je constant op zoek naar de Gouden Formule voor je bedrijf?Heb je het gevoel dat je de nieuwste hype aan moet schaffen omdat je anders iets “groots” mist? Vergelijk je jezelf vaak met andere ondernemers?

Stop en haal diep adem! Tijd om terug te keren naar de kern van de onderneming – Jijzelf!
Alle antwoorden zitten al in jou. En die kan ik heel goed bij jou naar boven halen zodat jij weer vol vertrouwen in je onderneming staat! 

Kosten     € 229,-

Vraag per WhatsApp

Heb je 1 duidelijke vraag? App me je vraag en je krijgt van mij uitleg van je vraag per app. Bestel het via onderstaande button of stuur me een bericht via het contactformulier.

Kosten     € 29,-

Heb je 1 duidelijke vraag? Stuur me dan direct een berichtje via WhatsApp door op de button te klikken.

Complete kaartlegging per e-mail

Dit is een kaartlegging met alle 36 Lenormand kaarten. Je ontvangt een foto per e-mail van de kaartlegging inclusief de bijbehorende uitleg. Je kunt een specifieke vraag in het bestelscherm invoeren.

Kosten      € 59,-

1 op 1 coaching

In een 1 op 1 consult gaan we in gesprek en kijken we waarom en waarop je precies vastloopt (op welk gebied dan ook) en wat je volgende stap kan zijn. 

Met de inzichten die je vergaart kun je meteen aan de slag en zo de eerste stap maken in de richting van je nieuwe leven.

Kosten     € 129,-

Package Deal

Heb je het gevoel dat je iets meer ondersteuning nodig hebt? Kies dan voor de Package Deal: 2 consulten voor een mooie prijs. In een eerste 1 op 1 consult gaan we in gesprek en kijken we waarom en waarop je precies vastloopt (op welk gebied dan ook) en wat je volgende stap kan zijn.

In het tweede consult doen we een follow up en kijken we wat er nog gefinetuned kan worden. Met de inzichten die je vergaart, kun je meteen aan de slag en zo de eerste stap maken in de richting van je nieuwe leven.

Kosten     € 229,-

Samenwerking

Ben je ondernemer en wil je eens sparren over een mogelijke samenwerking, neem dan geheel vrijblijvend contact met me op via het contactformulier.

Voorbeelden van samenwerkingen:
Ik word ingehuurd bij trajecten die te maken hebben met afvallen, gezondheid, mindset, persoonlijke groei, business trajecten etc. Een consult van mij wordt meestal ingezet als bonus voor de cliënt als extra steuntje in de rug en voor een optimaal resultaat van het traject.