fbpx
Selecteer een pagina

Werkwijze

Hoe ga ik te werk

Als je het woord helderhorendheid hoort weet je waarschijnlijk niet wat je daarmee moet.
Het is niet tastbaar, klinkt zweverig en dat houdt mensen vaak op afstand.
Want wat is het eigenlijk? Ik beschrijf het altijd alsof je in gedachten bent. Je hoort dan ook je eigen stem. Dat is precies zoals ik het ervaar, alleen geef ik de informatie door aan diegene met wie ik het consult heb.

Het is ook wel bizar als iemand die jou niet kent, jou precies vertelt waar de schoen wringt, wat er zich op dit moment afspeelt in je leven, en hoe je een stap in de goede richting kunt zetten.
Wat als ik je beloof dat een consult gewoon een gesprek is tussen jou en mij. Dat wat ik je vertel helder en duidelijk is en helemaal niet zweverig. Maar juist rakend en to the point en dat zaken ook met de nodige humor gebracht worden.
Ik ben zelf heel nuchter en wil je graag laten zien dat spiritualiteit, humor & nuchterheid echt goed te combineren zijn.

Ik ben er niet om je te overtuigen, ik ben er om je een handvat aan te reiken waarmee je verder kunt.
Als jij met 1 consult verder kunt, uit een situatie kunt stappen waar je niet meer in wilt zitten, maakt het je dan nog iets uit hoe je deze informatie verkrijgt ?
Als het er jou om gaat dat jij de eerste stap kunt zetten naar je nieuwe leven, laat dan het “hoe” geen belemmering meer zijn.

Wat bereik je?

Binnen een uur, inzicht in jezelf

Binnen een uur, weten waarop je vastloopt

Binnen een uur, weet je wat de volgende stap in je leven is

Persoonlijke Groei