fbpx

En opeens is het 2018, de goede voornemen vliegen om je oren. Afvallen, doelen stellen, iedereen gaat er vol goede moed tegenaan. Altijd mooi om te zien als mensen echt iets willen bereiken en daar vol voor willen gaan.

Ikzelf ben meer van het meteen aanpakken als het me in de weg zit en wacht doorgaans niet tot 1 januari. Maar goed dat werkt voor iedereen anders. Het enige voornemen dat ik nu heb is een gezonde baby op de wereld zetten en dat betekent goed voor mezelf zorgen.

Of het nu komt door mijn zwangerschap of niet, maar buiten wat lichamelijke ongemakken, gaat het mentaal goed. Ik voel me op de een of andere manier ontzettend sterk. Waar ik me allemaal druk over kan maken in een niet zwangere staat, gaan die zorgen nu echt aan me voorbij.

Ik zit vol vertrouwen, iets dat ook wel eens anders is geweest, en op zakelijk gebied heb ik het een na het andere idee. Een aantal maanden geleden zat ik ook daarin enorm vast. Ik leefde in de hoe dan modus. Hoe moest ik het allemaal voor elkaar krijgen ? Hoe moet ik iets nieuws verzinnen. Hoe hoe hoeeee. Gek kon ik mezelf daarmee maken.

En nu ik leef in het volste vertrouwen dat het goed zal komen ben ik zoveel rustiger. En merk ik dat ik niets krampachtig hoef te verzinnen om mijn bedrijf nog beter te laten lopen.
Het komt wel goed.

Alleen al om dat gevoel vast te blijven houden, want realistisch gezien weet ik dat je dat gevoel niet 12 maanden 24/7 vast kan houden, zou ik mijn hele leven wel zwanger willen zijn .

Door te leven vanuit vertrouwen kan ik me ook veel beter over geven aan rust op dagen dat ik dat heel hard nodig heb.
Ik luister veel beter naar wat mijn lichaam nodig heeft, vroeger ging ik daar meer dan eens aan voorbij. Niet zeuren maar doorgaan, om daar dan later een dikke vette prijs voor te betalen, hoezo eigenwijs… ?

2018… Het gaat een heel mooi jaar worden. Een jaar met mooie kansen en hoogstwaarschijnlijk ook de nodige uitdagingen, maar ik ga me er pas druk over maken als het aan de orde is. Dat is nu de belofte aan mezelf. Let it go, it is going to be fine!

Liefs van mij