fbpx

Al ruim 10 jaar werk ik als spiritueel coach onder de naam Lief voor Jezelf. Door middel van mijn helderhorendheid help ik mensen die vastzitten in het leven op welk gebied dan ook.

10 Jaar lang deed ik dit werk min of meer on the side. En nam mijn business dus eigenlijk helemaal niet zo serieus, in die zin dat ik er niet echt bij stil stond om hier echt mijn geld mee te verdienen. Ik was te veel bezig met carrière maken op een ander vlak. Maar ik merkte de afgelopen jaren steeds vaker dat ik daar helemaal niet gelukkig van werd. En zo modderde ik nog een paar jaar aan totdat de maat vol was.

Ik kon mijn vinger er niet eens direct op leggen waarom ik niet zo happy was. Ronduit chagrijnig past eigenlijk beter (schaam schaam). En opeens kwam ik erachter dat dat wat ik deed helemaal niet leuk meer was, althans niet voor mij. Mijn energie level was zo laag, ik was constant moe en had ook nergens meer zin in. Ik was echt mijn drive kwijt, wilde weer enthousiast worden over iets, maar wat… ? Ik heb van alles geprobeerd, het raakte kant noch wal, maar je wilt iets anders dus dan moet er actie komen toch ?

Er was nog iets anders aan verbonden, want ik durfde er ook niet voor uit te komen dat ik een zogenaamde gave had. Als ik het soms al iemand durfde te vertellen, dan kreeg ik meteen zoveel commentaar. Dat bevestigde voor mij het gevoel dat ik het vooral niet uit moest spreken. Alsof je je moet schamen dat je een gave hebt ! Ik ben er nu hartstikke trots op en het maakt me ook niet meer uit wat iemand ervan zegt. Maar het was een lange lange weg. Waar ik diep door het stof heb moeten gaan en schaamte en angst van me af heb gegooid. Maar wat een bevrijding zeg !

De grap is dat ik dus in eerste instantie niet eens dacht om zelf een bedrijf op te zetten. Dat duurde ook weer zo’n pak m beet 2 jaar.
Toen ben ik een opleiding gaan doen (online ondernemer) en ben ik allerlei workshops, webinars en cursussen gaan volgen om te kijken hoe ik het nu het beste aan kon pakken.

Een van de beste beslissingen is geweest om een business coach in de arm te nemen.
Ik kwam erachter dat ik geen clou had waar ik mee bezig was en had echt begeleiding nodig. En toen ging het opeens heel hard. Ik maakte grote stappen en nam een belangrijke beslissing. Ik ga stoppen met Lief voor Jezelf en door onder mijn eigen naam. Voor het eerst voelde dat 10000 % goed. Ik hoef me niet te verstoppen en heb al zeker niets om me voor te schamen.

Alles kwam samen, mijn contract zou niet verlengd worden en als complete verrassing ook nog eens zwanger van de tweede. Dus solliciteren had echt geen zin. Alles wees erop dat ik echt aan de slag moest gaan. Dit echt een kans moest geven.

Toeval, of het bestaat of niet laat ik even in het midden. Maar sinds 2017 kwamen er steeds meer ondernemers op mijn pad. Waarvan het bedrijf stagneerde of ze wisten even niet meer hoe verder. Ik besloot om een zakelijk traject aan te bieden en opeens zag ik het licht. Waar ik ergens twijfel had of ik ondernemers wel kon helpen, bleek dat mensen daar echt wel interesse in hadden. Ben gewoon begonnen en met succes !

Wat een goede keus bleek dat te zijn.
Eindelijk doe ik dat waar ik gelukkig van word, en er komt steeds meer bij.
Uiteraard help ik ook nog steeds particulieren dus ik ben nu allround spiritueel coach en daar heel trots op !

Heb je nou zelf een vraag en het gevoel dat ik je ermee kan helpen ? Stuur me dan een berichtje. Ik vind het leuk om van je te horen.