fbpx
Selecteer een pagina

 

OOK JIJ KUNT TAROT LEREN!

 

Tarot leren interpreteren kan best overweldigend aanvoelen. Misschien heb je een heel mooi deck aangeschaft dat nu ergens in een la ligt omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen.

Je leest het boekje en denkt hoe vertaal ik dat in godsnaam naar een kaartlegging? Of misschien ben je ervan overtuigd dat je alleen Tarot kunt leren als je een “gave” hebt. Of je voelt je onzeker omdat je weinig kennis hebt van de kaarten, denkt dat het heel veel geld en tijd kost om het te leren.

 

ALS JE JE ZO VOELT HEB IK DE OPLOSSING VOOR JOU!

MET TROTS PRESENTEER IK DE TAROT STARTER KIT 

 

Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren heb ik voor jou gebundeld in deze starter kit. De kit die alles bevat wat je nodig hebt om meteen te starten met Tarot!

Wat krijg je ?

  • Alle kennis gebundeld in een complete online cursus met video’s en werkboeken;

  • Een door mij ontworpen printable carddeck met de betekenis erop, zodat leren nog makkelijker wordt; 

  • Voorbeeld kaartleggingen;

  • Bonusmateriaal per e-mail;

     

    En omdat het fijn is om met gelijkgestemden in contact te komen om te oefenen, elkaar te inspireren en motiveren heb ik een besloten Facebook groep aangemaakt. Hier kun je gratis toegang toe krijgen als je wilt, maar het hoeft niet.

 HET ROER GAAT OM 

Mijn naam is Mara en geef al 20+ jaar consulten aan de hand van mijn helderhorendheid samen met Tarot en Lenormand kaarten. Een gouden combinatie als je het mij vraagt! Het laatste half jaar merk ik een shift in de aanvragen, er komen steeds meer vrouwelijke ondernemers op mijn pad die vastlopen in hun bedrijf. Dit heeft mij doen besluiten de overstap te maken van particulier naar zakelijk. Dat houdt onder andere in dat ik stop met lesgeven (wel met pijn in mijn hart!). Maar ik vind het zo zonde als niemand meer gebruik kan maken van alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Tarot is een super mooie tool om meer inzicht te krijgen in dagdagelijkse perikelen, maar vooral om jezelf en de mensen om je heen beter te leren kennen. 

EN HET LEUKE …. DE PRIJS IS ECHT EEN NO-BRAINER !

Deelnemers van de cursus aan het woord: