fbpx

Ik woon in Noord Holland met mijn gezin, 3 katten en een (groot) konijn. Van nature ben ik positief ingesteld, nuchter, liefdevol en humoristisch. Ik houd van koken en nog meer van eten. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en andere mensen die ik liefheb.

Jaren heb ik onder de naam Lief voor Jezelf gewerkt, maar zoals dat gaat maakte ik in de loop van de jaren een persoonlijke groei door, en zo ook mijn bedrijf.  Ik besloot dat het tijd was om Lief voor Jezelf los te laten en door te gaan onder mijn eigen naam.

Als life coach help ik al ruim 10-15 jaar mensen (zowel particulier als zakelijk) verder, waar zij vastlopen. Dat kan op elk front zijn, liefde, werk, familie enz. Vaak noem ik het de innerlijke vertaalslag van jezelf. Ik bevestig wat jij al een tijd voelt, of denkt. Ik spreek hardop uit waar je mee worstelt, waar je mee bezig bent en laat je zaken vanuit een ander perspectief bekijken. Dit zorgt voor inzichten, maar het belangrijkste, het geeft jou een gevoel van bevestiging, juist omdat ik je niet ken en toch die zaken benoem die zo essentieel voor je zijn.

Ik laat je graag ervaren dat het niet uitmaakt hoe je informatie verkrijgt er niet toe doet, als dat betekent dat jij verder kunt met je leven. En dat al binnen 1 uur.

Heb je vragen of opmerkingen dan kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier.

Ik vind het leuk om van je te horen!

Liefs,

Mara