fbpx
Selecteer een pagina

Ik woon in Noord Holland met mijn man en 2 zoontjes en 3 katten. Ik ben positief ingesteld, nuchter, liefdevol en humoristisch. Ik houd van koken en nog meer van eten. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en andere mensen die ik liefheb.

Het is mijn overtuiging dat als je echt naar jezelf durft te luisteren, je voor jezelf het leven kunt creëren dat je altijd hebt gewenst. Luisteren naar wat je hart je te vertellen heeft. Als je dat niet doet, heb ik aan den lijve ondervonden dat je daar flink last van kunt hebben. Dat is natuurlijk hilarisch als je bedenkt dat ik helderhorend medium ben.

Als helderhorend medium help ik al ruim 20 jaar, cliënten naar zichzelf te luisteren. Dat kan op elk gebied zijn; liefde, werk, familie noem maar op. Elk consult dat ik geef is maatwerk dus geen copy/paste verhaal, iedereen is immers anders. Vaak noem ik het de innerlijke vertaalslag van jezelf.  Ik bevestig wat jij al een tijd voelt, of denkt. Ik spreek hardop uit waar je mee worstelt, waar je mee bezig bent en laat je zaken vanuit een ander perspectief bekijken. Dit zorgt voor inzichten, maar het belangrijkste, het geeft jou een gevoel van bevestiging, juist omdat ik je niet ken en toch die zaken benoem die zo essentieel voor je zijn.

Het is mijn missie mensen te inspireren, motiveren maar vooral te activeren stappen te zetten naar hun beste zelf. En dat alles begint met luisteren naar jezelf.

Heb je vragen of opmerkingen dan kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier.

Ik vind het leuk om van je te horen!

Liefs,

Mara