fbpx
Selecteer een pagina

Manifestatie moe

Manifesteren, betekenis volgens google: simpel gezegd met je gedachten dingen voor elkaar krijgen. Door te bedenken wat je wilt en daar vervolgens mee aan de slag te gaan. En dat klinkt heel simpel natuurlijk. Je denkt aan iets voegt daar een dosis positieve gevoelens aan toe, je doet alsof het al in je leven is en BAM daar komt ie. Ik vind het zelf een partij lastig en om heel eerlijk te zijn ben ik er ook echt even klaar mee. Ik heb een hele duidelijke visie als het gaat om bepaalde zaken, waar ik heen wil, wat ik voor mezelf wens en voor mijn gezin. En ik geloof ook echt dat je met je mindset heel veel zaken voor elkaar kunt krijgen.

Maar sinds het begin van dit jaar heb ik het gevoel dat alles voor mij stagneert. Ik loop vast en niet alleen in mijn hoofd maar op elk gebied. Ik vind het lastig om nieuwe klanten te vinden, of zij vinden mij niet, het getal op de weegschaal stagneert, zelfs volgers op Instagram en TikTok, en ook mijn lijf zei hey doei we houden het voorlopig even voor gezien dus ga jij maar even kijken hoe je het doet. Ik ben goed in denken en overdenken en daarin kan ik heel makkelijk van een mug een olifant maken. Dingen erger maken dan ze zijn maar je daar tegelijkertijd heel erge zorgen over maken. En het gevoel krijgen van komt dit ooit nog wel goed op een manier waar ik me ook goed bij voel? Of is dit het ? Dat betekent niet dat ik niet dankbaar ben voor wat er al in mijn leven is, maar je snapt wat ik bedoel.

Zelf weet ik dat ik heel goed ben in mijn werk en het is ook wat ik het allerliefste doe. En je zou toch echt denken dat als je zoiets moois met de wereld te delen hebt dat het Universum of wie dan ook dat ook zo ziet. Maar de laatste tijd vraag ik me werkelijk af of het wel de bedoeling is dat ik dit werk doe. Is dit mijn levensdoel om anderen te helpen met mijn gave ? Of is het de bedoeling dat ik anderen help met mijn brein en mijn typevaardigheid ? Vertel het me maar want ik zit echt stuk.

Voor iemand die altijd wel een oplossing weet te vinden, voornamelijk voor anderen, lukt mij dat zelf momenteel even niet. En weet je wat ? Om de druk voor mezelf eraf te halen heb ik besloten dat het niet erg is dat ik het antwoord nu niet heb. Dat het misschien ook wel goed is om gewoon eens even niets te moeten oplossen/aanpakken/manifesteren. Want de laatste tijd was eigenlijk alles druk, drukker, drukst. En opeens kwam ik tot stilstand.
Voor nu heb ik dan ook met mezelf afgesproken dat ik niet nog een online cursus ga afnemen bij de zoveelste persoon die me gouden bergen belooft, ik ga niet weer een coach in de arm nemen die mij zegt dat ik moeiteloos klanten met mijn content aan kan trekken. Ik ben gewoon even klaar.

Voor de mensen die bezig zijn met de Law of Attraction zullen nu waarschijnlijk denken als je zo laag in je positieve energie zit dan gaat het je nooit lukken, en dat zal ook best zo zijn. Maar voor nu laat ik het gewoon even los. Ik werk toe naar de zomervakantie van de kinderen en dan kan ik ook daadwerkelijk even alles loslaten. Het is voor hen fijn dat ze even niets moeten, maar voor mij ook. Ik neem de komende tijd om weer op adem te komen, op te laden en me te richten op echt beter worden. En na die tijd kom ik vast weer terug met een lading energie waar het Universum of wie dan ook, niet omheen kan.