fbpx
Selecteer een pagina

Ruby

Ik heb de laatste jaren al een aantal keer een kaartlegging laten doen en verschillende consulten van jou gekregen. Dat doe ik op momenten dat ik even niet weet hoe ik een en ander aan moet pakken. Alles wat je mij doorgeeft lijkt wel een spiegel van mijn intuïtie, dus wat je mij doorgeeft is heel helder en dat geeft mij rust. En wat heel fijn is: Ik kan dat wat je schrijft op elk moment even teruglezen en de consulten terugluisteren.

Loes

Wat een mooie legging! Wauw, heel bijzonder. Ik herken het heel erg. Ik ga de mooie boodschappen opschrijven en ophangen in huis, zodat ik er steeds weer aan herinnerd word, want ik weet dat ik mag loslaten, genieten, leven.

Renee

Ik lees net deze mail van vorig jaar terug. We staan nu echt aan de rand van de grote veranderingen van een verhuizing naar ons eigen plekje in een eigen huis. Door deze mail, besef ik me dat ik mijn zoontje hierin weer nog meer mag meenemen in de duidelijkheid. Dankjewel voor deze kaartlegging en dat dit nu dus nog steeds zo mooi van toepassing is. 

 

Iris

Voor mijn consult van Mara had ik een slechte ervaring met kaartlegging bij iemand anders. Gelukkig heeft ze dit helemaal goed gemaakt. Waar vele therapiesessies tekort schoten en niet bij mijn kern kwamen, heb ik hier heel erg veel uit kunnen halen. Ze benoemt eigenlijk de belangrijkste zaken die je zelf al weet alleen niet bij kan of wil komen. Ze heeft me geraakt door heel duidelijk te benoemen waar ik mij op dit moment bevind in het leven. Welke keuzes er nu voor mijn neus liggen maar ik niet durf te maken en welke consequenties die eventueel kunnen hebben. Ook het leren van mijn partner, zijn keuzes en zijn pad in ons leven. Zijn kant die ik niet beheers maar waar ik zoveel van kan leren. Dankbaar ben ik voor deze legging, het heeft mijn kijk op het nu weer op scherp gezet, helder gemaakt. Het is tijd om voor mezelf te kiezen.

Yvonne

Wat ontzettend mooi en herkenbaar wat je schrijft en hebt neergelegd.

Peggy

Heerlijk om op afstand, laagdrempelig en meteen wanneer je de behoefte sterk voelt een kaartlegging te ontvangen. Uitgebreid en duidelijk. Tot nu toe twee keer heel herkenbaar en on point. Na eerste keer lezen vaak wat vraagjes ivm nieuwsgierigheid en die beantwoord Mara altijd heel fijn.

Becky

Nogmaals dank voor jou mooie kaartlegging. Alles wat je beschreven hebt, overkomt mij nu. Wat een prachtige ervaring. Dit is echt zoveel mooier dan ik mij had kunnen voorstellen, heel bijzonder en ik koester het echt. Dankjewel dat je mij liet zien dat ik de goede weg al was ingeslagen en dat er zoveel moois in het vooruitzicht ligt. Jij hebt mij geholpen om op deze manier weer meer vertrouwen te hebben in mijn toekomst. En dat het zo snel zou gebeuren had ik al helemaal niet verwacht.

 

Paulie

Ik  heb de afgelopen week een sessie bij Mara gehad. Deze heb ik gisteren nog even terug geluisterd. Ik vond het een ontzettend bijzondere sessie en het heeft veel impact gemaakt. Het is super fijn dat Mara de sessie opneemt zodat je hem later nog een keer kan terug luisteren. Tijdens mijn sessie kwam er best veel op me af en daarom is het heel fijn dat je het nog een aantal keer in alle rust kan terug luisteren. Tijdens mijn sessie kon Mara in een hele korte tijd ontzettend diep gaan en ze kon mij precies vertellen waar ik momenteel tegenaan loop en wat ik op dit moment nodig heb. Zonder dat ze mij kent! Dat vond ik heel bijzonder. Ze kon me ook praktische tools geven waar ik zelf mee kan werken. Ik zou deze sessies zeker aanraden. Als je ergens tegenaan loopt kan Mara precies onder woorden brengen wat je nodig hebt en je hulp bieden om over bepaalde dingen na te denken. Ik ben heel erg dankbaar dat ik deze sessie heb gedaan. 

Kelly

Ik vond je consult ZO fijn! Ik heb er heel veel aan en luister er af en toe nog eens naar als ik er behoefte aan heb. Ik heb heel veel dingen ingezien na het consult. Was net of mijn oogkleppen afgevallen zijn.  Ik heb hier ook uit geleerd dat ik mezelf niet naar waarde schat. Ik probeer ik elke dag iets te doen wat ik leuk vind zoals je me aangeraden hebt.

Ik wil zeker in komende maanden nog eens een vervolg sessie boeken. Ben je zo dankbaar voor de raad die je me gegeven hebt. Het is heel mooi wat je doet.

Roos

Erg interessant en ik herken mezelf er zeker in. Mooi verslag.

Sadie

Heel erg bedankt voor de mooie reading! Super veel herkenning! 

Marijke

Ik merk (vaak achteraf) dat ik heel veel op mijn gevoel doe/intuitie en ik ben jou pas na ons gesprek bewust gaan googlen en vind jouw ‘helderhorend’ gave echt héél bijzonder!

Je hebt de gave om zo ‘pakkend en begrijpelijk’ ‘de boodschappen’ over te brengen. Je hebt me vertrouwen gegeven en absoluut dat duwtje (zeg maar DUW) om deze weg in te slaan. Kortom: Dikke dank voor ons zeer memorabel gesprek gisteren!  

Sabine

Ik heb een paar jaar geleden mijn eerste reading van Mara gekregen en het klopte precies wat ze me vertelde. We kenden elkaar toen helemaal nog niet. Alles wat ze aan mij vertelde voor de toekomst is allemaal uitgekomen! Inmiddels heb ik een aantal leggingen van Mara mogen krijgen.

Ik vertrouw Mara’s kaartleggingen en haar helderhorendheid blindelings en ze komen altijd uit. Ik ben blij dat ik haar een paar jaar geleden heb mogen ontmoeten!

Kirsten

Heb gisteren je legging ontvangen. En hij klopte zo! Heel fijn om toch de bevestiging te krijgen dat ik al zoveel gegroeid ben en dat ik er echt over na mag denken wat ik wil.

Yvonne

Heel mooi en duidelijk. En oh zo leuk. Ik vind het fantastisch van je dat je op deze manier berichten voor een ieder die dat graag wil ontvangt.

Elles

Wat een mooie, troostende, positieve woorden! Ze gaven me de rust en het vertrouwen waar het me even aan ontbrak. Ik voel me lichter en beschermd.

Daisy

Heel erg bedankt voor je consult! Ik kreeg heb er nog kippevel van. Het was een hele mooi en rakend consult. Het heeft me zeker rust gegeven en een paar goed handvaten hoe nu verder te gaan op mijn levenspad! De inzichten geven mij een goed gevoel en vooral het gevoel dat alles waar ik mee bezig ben goed is en voor een mooie toekomst gaat zorgen! Nogmaals heel erg bedankt!

Chris

Verbluffend, maar dan ook echt verbluffend. Het hele verhaal was te plaatsen. Mijn dank en ik zal je zeker nog eens bezoeken.

Sofie

Ik kan niet anders zeggen dan wauw! Zo spot on beschrijf je precies alles in mijn woorden. Als ik in twijfel zit vraag ik een consult aan en dat wat jij doet, is mij net extra dat zetje vertrouwen geven. Precies dat wat ik nodig heb. Ik vind het zo bijzonder wat jij doet. In het begin had ik zo mijn twijfels of ik erin moest geloven wat jij kan en doet, maar die twijfels nam je gelijk weg na het eerste consult dat ik bij je had gedaan. Ik vind echt dat iedereen eens een consult bij jou moet doen, want het is zo bijzonder! En vooral voor de mensen zelf, want voor mij was het lifechanging! Pure hoop, vertrouwen en positiviteit heb je mij gegeven. Dat gun ik iedereen. 

Het voelt alsof je mij al heel goed kent, terwijl we elkaar 1 keer hebben gezien. En dat is toch speciaal! En het bizarre van alles is dat als ik een consult heb gedaan en ik lees het 4 maanden nog eens na, klopt gewoon alles! Hoe bizar! 

Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Lieve Mara, je bent echt een powervrouw! Dankjewel dat jij er bent!! 

Marian

Ik heb ook een consult gehad bij Mara, super fijne lieve vrouw, liefdevol en gevoelig. Met als start een hele fijne boodschap van mijn overleden man, waardoor het consult toen al niet meer stuk kon, en dat was alleen nog maar het begin. Spijker op zijn kop…veel aan gehad… binnenkort wil ik weer… echte aanrader.

Grace

Zoals al mijn voorgangsters was ik zeer onder de indruk over hetgeen ik te horen kreeg. Het geeft precies weer hoe ik me voel onder bepaalde omstandigheden. Ik zal deze er geregeld aan terug denken met de bevestiging dat ik het wel allemaal aankan en nergens bang voor hoeft te zijn!!!! Dankjewel!

Iny

Ik heb een tijdje geleden kennis mogen maken met verschillende coaches, die stuk voor stuk ieder op eigen vakgebied “amazing” zijn. Een van die coaches is Mara. Ik heb een consult geboekt, omdat ik haar in een besloten groep aan het werk had gezien. We hebben een skype afspraak gemaakt. Ik viel van de ene in de andere verbazing. Alles, maar dan ook alles klopte! Mara vertelt helder en duidelijk. Is niets zweverigs aan. Mara is heel nuchter en heeft humor! Ook verwoordde ze dingen die ik nog nooit iemand verteld had. Ze gaf de nodige inzichten, waar ik wat aan had en waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ze informeerde zelfs de dag erna of alles okay was en of ik nog vragen had. Ik kan Mara voor 100% aanraden. Sterker nog, ik zal het zelf niet bij 1 consult laten!

Annelies

Ik heb een consult gekregen van Mara en heb daar heel veel aan gehad en ze sloeg zo de spijker op zijn kop dat voelde heel gek. En ik weet dat ik er wat mee moet doen nu elke keer als Mara een kaartje trekt word ik er weer aan herinnerd dat ik die stappen moet zetten maar de eerste stap is het moeilijkste. Als ik er aan toe ben zet ik hem. Ze geeft inzichten die je soms nodig heb om weer verder te gaan.

Marieke

Langs deze weg wil ik je heel erg bedanken voor jouw hulp in deze voor mij moeilijke tijden. Ik heb heel veel gehad aan je inzichten en heb eindelijk weer een beetje rust gevonden. Dank zij jou zie ik de toekomst een stuk zonniger tegemoet.

Patricia

Ik weet wie ik bel als ik het zelf even niet meer weet, met jouw visie en lieve woorden weet je altijd de juiste plek te raken, heldere woorden waar ik mee verder kan! Woorden die op het juiste moment een handvat zijn om weer verder te kunnen.

Irma

Wat is dit toch speciaal om mogen mee te maken. Wat ben jij een mooi mens dat je anderen op jouw manier bij de hand pakt en een stukje mee begeleid op onze levensweg.

Bas

Ik wil je even bedanken voor al die motiverende lieve woorden, altijd even dat extra zetje waar nodig! Fijn dat jij er bent, ik spreek je zeer snel weer!

Vera

Wat je gezegd hebt is heel herkenbaar voor me, echt heel bijzonder!

Shiela

Een tijdje geleden mocht ik consult bij Mara Smit ervaren. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, dus ik ging helemaal open minded de sessie in en liet alles op me afkomen. Mara is een hele lieve meid, bij wie je je vanaf de eerste seconde volledig op je gemak voelt. Ze vertelt je exact waar je staat in je leven, terwijl we daar nooit van tevoren over gesproken hebben. Alles was heel herkenbaar en direct te plaatsen. Ze geeft je handvatten waar je echt iets mee kunt, dit heb ik met name in de periode na ons gesprek ervaren. Het consult met Mara heb ik als een heel down to earth gesprek ervaren, als advies van een vriendin die aanvoelt wat jij op dat moment nodig hebt.

Monique

Wat een informatie, hier kan ik zoveel mee. Niet zweverig, niet soft, maar straight to the point. Vinger op de zere plek. Ik ga met de tips aan de slag en ga zeker, in een later stadium nog eens op consult!

Anna

Bedankt voor je mooie woorden. Ze zeggen zoveel meer dan er woordelijk gezegd wordt. Ze brengen ontzettend veel positiviteit mee en brengen je weer dichter bij jezelf. Ik ben onder de indruk.

Michael & Suzanne

We zijn erg blij met de berichten die aan ons door mocht geven. Het is heel erg herkenbaar voor ons,ongelofelijk gewoon. Het is erg fijn een keer een duidelijk overzicht te krijgen van je leven en over hoe je in het leven staat, omdat je er zelf middenin zit en het natuurlijk moeilijk is zelf het geheel te overzien. Het heeft mij in ieder geval weer meer zelfvertrouwen gegeven over waar ik mee bezig ben in mijn leven, en een bevestiging dat ik op
de juiste weg zit. Namens ons beide heel erg bedankt.

Renee

Ik ben zo dankbaar dat ik een legging door jou heb laten doen. Deze legging heeft mij een zelfverzekerd gevoel gegeven. Een gevoel dat alles goed is en alles goed komt. Dat ik op een kantelpunt sta in mijn leven en naar de toekomst toe. Dat ik nog meer naar mijn hart mag luisteren en volgen en dat ik daarop mag en kan vertrouwen dat het goed is om daarop te vertrouwen. 

Ik wil je heel erg bedanken voor deze mooie legging, de inzichten die ik daardoor heb gekregen en voor al het vertrouwen in het zelfontwikkelingsproces.

Heleen

Nog bedankt voor het consult. Treffend hoe je alles vertelde. Ik herken er heel veel in en toch geeft het ook weer nieuwe inzichten, misschien omdat het nu allemaal eens door iemand anders verteld werd, iemand die mij niet kent. Wel zal ik de aantekeningen die ik gemaakt heb tijdens ons gesprek regelmatig moeten lezen, want ook al wil ik wel aan een heleboel dingen werken, soms verwatert dat ook weer. In ieder geval heel erg bedankt en ik heb er zeker wat aan. Het is voor mij al de tweede keer dat je wat doorgeeft en beide keren vind ik het zo goed!

Leonie

Ik heb een tijdje geleden een consult van Mara gehad. Ze stelt je goed op je gemak en is lekker nuchter. Staat met beide voeten op de grond. De dingen die ze doorgaf waren heel treffend en ze bracht het met humor maar ook met gevoeligheid. Ik kreeg een mooie boodschap van mijn vader door waar ik heel dankbaar voor ben. Omdat het best wel heftig binnenkwam schrok Mara zelf ook. De dag erna stuurde ze nog een berichtje om te vragen hoe het ging. Heel erg betrokken. Ik zou zeker een consult bij haar aanraden!

Lex

Door jouw consult is alles voor mij nu veel duidelijker geworden. Het heeft mij geholpen de situatie vanuit een ander perspectief te zien. Hierdoor lukt het mij nu ook om op een positieve wijze naar mijn relatie te kijken en ben ik in gaan zien dat het nog niet is afgelopen. Ook heb ik hierdoor meer begrip gekregen voor mijn partner, wat ruimte biedt die zij nodig heeft. Bedankt ook voor de bemoedigende woorden. Jouw woorden hebben mij vertrouwen en rust gegeven.
Ontzettend bedankt hiervoor.

Patries

Je hebt me al meerdere keren enorm geholpen om op een moment dat ik het even niet meer weet, toch verder te kunnen, dankzij de boodschappen die je voor mij doorkrijgt. Het is iedere keer weer opnieuw treffend en iedere keer weer opnieuw een bevestiging dat ik echt wel op de goede weg ben, maar het nodig heb om dat bevestigd te krijgen door jou. Je weet een bepaalde angst bij me weg te nemen. Ik heb het geluk jou te mogen kennen, en je te hebben leren kennen als een bijzonder persoon met een heel groot hart die voor mij een hele speciale plaats inneemt in mijn leven.

Simone

Het consult heeft me heel diep (emotioneel) geraakt mag ik wel zeggen. Je vertelde heel veel waarheden. Eigenlijk het hele verhaal. Geloof het of niet maar ik heb er heel veel aan. Ik ga hier zeker wat mee doen. Er is veel duidelijk voor me geworden de afgelopen week. Met name waarom ik telkens weer vastloop en tegen dingen aanloop in het leven. Heel erg bedankt voor je inzicht en kracht welke je me hiermee gegeven hebt !!! Helemaal top! Nu is het aan mijzelf en ik weet zeker, het komt allemaal goed.