fbpx
Selecteer een pagina

Voel je aan alles dat mensen helpen je missie is maar je weet niet hoe?
 Geloof je er ook niet in dat je perse een doelgroep moet hebben om mensen te helpen en vind je het juist leuk om met allerlei mensen te werken?
 Liefde, werk, eigen business, kinderen, verhuizen en noem het maar op?
 
Wil je mensen keuzes laten maken waarvan ze echt weten en voelen dat dit het juiste voor hen is ?

Iedere keer komt het gevoel bij je naar boven dat je mensen wilt helpen, en zodra je dat uitspreekt beginnen mensen al meteen over je doelgroep.

En jij denkt…. Doelgroep?  Weet ik het  ….. Ik wil eigenlijk iedereen wel helpen en ik weet dat ik dat kan, maar ik weet alleen niet hoe ?

Jarenlang heb ik zelf zo rond gelopen en geld geïnvesteerd in businesscoaches die me precies zouden vertellen hoe ik mijn bedrijf zou kunnen runnen als ik maar een doelgroep koos.

En telkens voelde ik de moed in mijn schoenen zakken. Want ik had geen doelgroep. Ik heb het geprobeerd hoor, maar het werkte nooit zoals ik zou willen en had dan ook nauwelijks succes. Omdat ik het idee had dat ik deed wat ik moest doen in plaats van wat ik wilde doen. Het werd een copy/paste verhaal en als je hart er niet inzit dan werkt dat niet. 

” IK VOEL AAN ALLES DAT IK MENSEN WIL HELPEN MAAR IK WEET NIET OP WELKE MANIER “

” IK WIL EEN VERANDERING TEWEEG BRENGEN IN HET LEVEN VAN MENSEN ” 

” IK WIL HIER GRAAG MIJN GELD MEE VERDIENEN “

Ik wil mensen sturing geven op het moment dat ze ergens vastlopen.

Ik wil mensen kunnen helpen op welk gebied dan ook, liefde, werk, kinderen, op zakelijk gebied, ik vind alles leuk.

Ik wil mensen bewuste keuzes leren maken waarvan ze voelen dat die 100% bij hen passen.

Ik wil mensen een stukje verder meenemen in hun leven en ze veiligheid en comfort bieden op het moment dat ze door de bomen het bos niet meer zien. 

Op een gegeven moment ben ik dat dus ook maar gaan doen, omdat ik zo eigenwijs ben altijd mijn eigen pad te kiezen. En nu laat ik je zien dat jij dat ook kunt. Dat er echt wel paden zijn, naast de paden die iedereen al bewandelt. Je wilt ten slotte geen copy/paste verhaal zijn, maar juist jezelf kunnen en durven zijn. 

Maar hoe doe je dat dan?

De Lenormand Kaarten

Lang geleden werd mijn interesse gewekt in het leggen van Lenormand kaarten. Lenormand kaarten worden ook wel waarzegkaarten genoemd, omdat ze je kunnen laten zien wat er in het verleden speelde, wat er nu boven je hoofd hangt en wat er in de toekomst ligt.

Ze worden vaak bestempeld als zweverig, maar ik ga je laten zien dat je kaarten op een hele nuchtere manier kunt gebruiken. Ik geef al jaren consulten met Lenormand kaarten en het geeft mensen inzicht en houvast, zonder dat men ernaar gaat leven. Alles wat je vertelt is een bevestiging van wat zij voelen maar tot dan toe nog geen woorden voor kunnen vinden.

De verdieping in

Jaren ben ik op zoek geweest naar alle mogelijke informatie omtrent Lenormand kaarten, maar ik kwam telkens tot de conclusie dat ik meer wilde. En alles wilde bundelen wat ik had geleerd. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik er een boek over heb geschreven, met alle mogelijke combinaties en verschillende leggingen. Daarna wilde ik nog meer verdieping bieden en dat heeft geresulteerd in dit online programma.

Nu jaren later voel ik me expert op dit gebied en vind ik dat het tijd is om alles wat ik geleerd heb te gaan delen. Juist in deze tijden waarin men meer op zoek gaat naar antwoorden dan ooit.

Hoe is het programma opgebouwd ?

Het programma bestaat uit 12 modules met daaronder weer verschillende lessen. Omdat iedereen op zijn eigen manier leert, geef ik ook meteen toegang tot alle lessen en die toegang blijf je houden. Hieronder zie je een overzicht van de modules.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mara en woon met mijn man en 2 jongens in Noord Holland. Jaren heb ik onder de naam Lief voor Jezelf gewerkt, maar zoals dat gaat maakte ik in de loop van de jaren een persoonlijke groei door, en zo ook mijn bedrijf.  Ik besloot dat het tijd was om Lief voor Jezelf los te laten en door te gaan onder mijn eigen naam.

Als life coach help ik al ruim 15 jaar mensen (zowel particulier als zakelijk) verder, waar zij vastlopen. Dat kan op elk front zijn; liefde, werk, familie noem maar op. Dit alles doe ik met behulp van Lenormand kaarten. Deze kaarten zorgen voor inzichten en kan mensen helpen keuzes te maken die 100% bij hen passen. Elk consult dat ik geef is maatwerk dus geen copy/paste verhaal. Je neemt mensen mee in een verhaal, hun verhaal en dat is nou juist zo mooi aan dit werk. Na jaren werken met deze kaarten kan ik mezelf een expert noemen. 

Alle kennis die ik heb opgedaan zijn gebundeld in dit online programma en het boek dat ik heb geschreven en deel ik met alle liefde met je. 

Ik laat jou zien dat je geen doelgroep hoeft te kiezen en dat je op een hele fijne manier mensen kunt helpen en er zelfs je geld mee kunt verdienen.

Pakketten

Omdat ieders behoeften anders zijn kun je je eigen pakket kiezen: