fbpx
Selecteer een pagina

*

Ook jij kunt Tarot kaarten leren lezen

Tarot leren kan erg overweldigend zijn. Het zijn 78 kaarten die weer verdeeld zijn in 2 delen en die zijn weer opgesplitst in 4 delen. Dus tig verschillende kaarten, duizenden mogelijke interpretaties, symbolen, waar moet je in godsnaam beginnen ?

Misschien heb je wel een heel mooi deck liggen dat ligt te verstoffen ergens in een la, omdat je misschien onzeker bent over je kennis. Of omdat je denkt dat je een “gave” moet hebben om dit te leren, of je denkt dat het te duur is om een cursus aan te schaffen en dat het je mega veel tijd kost…..

 

 

 

 

Ik heb precies wat je nodig hebt

De Tarot starter kit bevat alles wat je nodig hebt om Tarot te leren interpreteren. Je kunt meteen aan de slag en hoeft zelfs niet eens een deck aan te schaffen. 
Met deze starter kit kun je een basis leggen, maar als je meer verdieping zoekt zit dat ook in deze cursus verwerkt. Je zult niet alleen meer inzichten krijgen in de dagdagelijkse dingen die er spelen, maar je kunt enorm veel over jezelf te weten komen.  

Deze Tarot Starter kit bevat:

* Een compleet printable kaartendeck met de basis betekenissen erop
Dit maakt het nog makkelijker om de kaarten te lezen
* De complete online Tarot zonder poespas cursus
Bestaande uit video’s, werkboeken en bonusmateriaal
Alle informatie die ik in de loop van de jaren heb opgedaan zitten in deze cursus!
Eventueel kun je je aansluiten bij een besloten Facebook groep om in contact te komen met gelijkgestemden.
De kans om in contact te komen met mede Tarotisten die net zo enthousiast zijn als jij!
 

 

Op dit moment ben ik bezig om mijn onderneming helemaal te veranderen, en 1 van die veranderingen houdt in dat ik stop met lesgeven. 

 

Deelnemers van door mij gegeven cursussen aan het woord: