fbpx

Vol enthousiasme begon ik aan het maken van een heel mooi programma, alles leek samen te vallen en ik had precies voor ogen hoe ik het wilde. En toch voelde het na een paar weken niet helemaal meer ok. Alsof het nu de tijd niet was, ik weet het niet.

Wat gebeurde er dan wel ? Ik had al een hele tijd iets in mijn hoofd en het ging er niet uit. Hoe kwam ik hierop, geen idee. Ik weet wel dat ik het niet meer uit mijn hoofd kreeg en dat betekent dat ik er iets mee moet doen. En dat ik er dan maar op moet vertrouwen dat het goed gaat komen. En dat is wel eens lastig. Want het is leuk als je een idee hebt maar hoe weet je dan dat het ok is ? Hoe weet je dan of mensen er iets aan hebben of niet ?

Als ik een nieuw programma maak dan ga ik dat eerst helemaal uitdenken en uitschrijven en dan vallen langzaam alle puzzelstukjes in elkaar en wordt het een kloppend verhaal. Nu moet het blijkbaar anders, alles hieromtrent voelt alsof ik het gewoon maar moet laten gebeuren. Neem actie en zie maar. Dat vind ik dus best spannend, want ik ben een planner, iemand die eigenlijk alles geregeld wil hebben. Dat voelt namelijk fijn en veilig. Het kan maar gedaan zijn.

Maar soms moet ook ik uitgedaagd worden, ach soms wie hou ik hier voor de gek ? Ik ben constant op zoek naar een uitdaging, want als Tweeling ben ik nogal snel verveeld. Maar om nu op deze manier te werken is dus gewoon alles zoals ik het normaal niet zou doen. Weet ik hoe het eruit gaat zien ? Nee, Weet ik wat ik precies moet doen ? Nee. Weet ik wat de uitkomst gaat zijn ? Nee. Maar alles in mij schreeuwt zowat dat dit de wereld in moet en dat alles wat ik nodig heb om dit voor elkaar te boksen al in mij zit en ik dus niets anders nodig heb.

Ik heb er nog geen juiste woorden voor, ook dat is iets wat ik niet geheel prettig vind want ik ben graag duidelijk. Ik kan je alleen vertellen dat het te maken heeft met Mediumschap. Er zijn zoveel mensen die van alles voelen, horen, ruiken maar die niet weten hoe ze hiermee uit de voeten moeten. Die mensen mogen geholpen worden, zodat zij die nu nog niet weten hoe, ook weer anderen mogen en kunnen helpen op hun eigen unieke manier. Dat is waar het om draait, mensen leren hun gaven verder te ontwikkelen, te leren hoe ze er mee om kunnen gaan en hoe ze deze in kunnen zetten. Het is tijd, and I am ready.