fbpx
Selecteer een pagina

 Je voelt je moe, uitgeblust en hebt constant het idee dat je in een soort van vechtmodus zit. Je bent vooral bezig met anderen, zou hij/zij nog veranderen, gaat hij/zij haar/zijn man/vrouw echt verlaten ? Ik wil graag die promotie maar wat vinden mijn collega’s daar dan van ? Ik wil voor mezelf beginnen maar er zijn al zoveel mensen die dit doen. 

Aan alles voelen dat je een verandering wilt maar je kunt het niet zo simpel veranderen.
ALLES BEGINT MET DE KEUZE DAT JE HET ANDERS WILT !
Ooit vroeg een van mijn dierbaarste vriendinnen, toen ik weer eens in zo’n relatie zat met iemand die totaal niet voor mij koos en ik toch de illusie bleef houden dat hij echt nog wel voor me zou kiezen, wil je nou echt zo’n man in je leven ?

Na een stilte zei ik NEE dat wil ik helemaal niet. Ik leek wel gek, uren, soms dagen heb ik gewacht op berichtjes.  Als hij dan wilde afspreken stond ik natuurlijk meteen paraat, want hey hij liet iets van zich horen. Dit heb ik 3 jaar volgehouden. En dan mag je ook nog weten dat ik daarvoor 4 jaar een relatie heb gehad met iemand die ook alleen maar aan zichzelf dacht, dus schijnbaar was ik hardleers…..

Na die bewuste avond draaide mijn leven 180 graden. Acuut !
Al 15 jaar lang was er iemand in mijn leven waarmee ik om de zoveel tijd contact had. We zagen elkaar ook wel maar dat was echt sporadisch. Dan had hij een relatie, dan ik, maar we bleven in elkaars leven. En paar dagen na die avond zag ik hem weer en er klikte iets. We vonden het toch maar eens tijd worden om uit te zoeken wat er tussen ons was.
Na een jaar heen en weer rijden van Zuid-Limburg naar Noord-Holland, ging mijn huis in de verkoop, laadde ik wat kleren, mijn poezen en konijnen in mijn auto en keek nooit meer om. Duidelijk keuze lijkt me !

Nu zijn we getrouwd en hebben we 2 jongens! Nooit gedacht dat ik ooit zou trouwen, laat staan kinderen krijgen.

Maar als ik toen de keuze niet had gemaakt om die man te laten gaan, zat ik dan nu nog steeds op hem te wachten…..? Of in hetzelfde patroon met een andere man?

De keuze om echt voor mezelf te kiezen heeft me zoveel gebracht, en soms heb je daar even iemand bij nodig om je te laten zien dat jij zelf die keuze kunt maken.
Laat dat nu net mijn (letterlijke) gave zijn, als helderhorend medium, krijg ik boodschappen door die jou nu mag horen om die stappen te zetten die goed voelen voor jou! Kiezen voor jezelf en wat jij wilt. Dus niet voor je moeder, je nicht, je vriendinnen maar voor jou!

Ben je er klaar voor om nu een patroon te doorbreken en echt voor jezelf te kiezen ?
Neem dan nu contact met me op.

Ik ben hier voor jou!

Liefs, Mara

MAAK EEN KEUZE !!

Iris - Mara benoemt wat je zelf al weet

Voor mijn consult van Mara had ik een slechte ervaring met kaartlegging bij iemand anders. Gelukkig heeft ze dit helemaal goed gemaakt. Waar vele therapiesessies tekort schoten en niet bij mijn kern kwamen, heb ik hier heel erg veel uit kunnen halen. Ze benoemt eigenlijk de belangrijkste zaken die je zelf al weet alleen niet bij kan of wil komen. Ze heeft me geraakt door heel duidelijk te benoemen waar ik mij op dit moment bevind in het leven. Welke keuzes er nu voor mijn neus liggen maar ik niet durf te maken en welke consequenties die eventueel kunnen hebben. Ook het leren van mijn partner, zijn keuzes en zijn pad in ons leven. Zijn kant die ik niet beheers maar waar ik zoveel van kan leren. Dankbaar ben ik voor deze legging, het heeft mijn kijk op het nu weer op scherp gezet, helder gemaakt. Het is tijd om voor mezelf te kiezen.

Sofie - Mara beschrijft alles in mijn woorden

Ik kan niet anders zeggen dan wauw! Zo spot on beschrijf je precies alles in mijn woorden. Als ik in twijfel zit vraag ik een consult aan en dat wat jij doet, is mij net extra dat zetje vertrouwen geven. Precies dat wat ik nodig heb. Ik vind het zo bijzonder wat jij doet. In het begin had ik zo mijn twijfels of ik erin moest geloven wat jij kan en doet, maar die twijfels nam je gelijk weg na het eerste consult dat ik bij je had gedaan. Ik vind echt dat iedereen eens een consult bij jou moet doen, want het is zo bijzonder! En vooral voor de mensen zelf, want voor mij was het lifechanging! Pure hoop, vertrouwen en positiviteit heb je mij gegeven. Dat gun ik iedereen.

Het voelt alsof je mij al heel goed kent, terwijl we elkaar 1 keer hebben gezien. En dat is toch speciaal! En het bizarre van alles is dat als ik een consult heb gedaan en ik lees het 4 maanden nog eens na, klopt gewoon alles! Hoe bizar!

Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Lieve Mara, je bent echt een powervrouw! Dankjewel dat jij er bent!!

Paulie - Mara brengt onder woorden wat je nodig hebt

Ik  heb de afgelopen week een sessie bij Mara gehad. Ik vond het een ontzettend bijzondere sessie en het heeft veel impact gemaakt. Tijdens mijn sessie kon Mara in een hele korte tijd ontzettend diep gaan en ze kon mij precies vertellen waar ik momenteel tegenaan loop en wat ik op dit moment nodig heb. Zonder dat ze mij kent! Dat vond ik heel bijzonder. Ze kon me ook praktische tools geven waar ik zelf mee kan werken. Ik zou deze sessies zeker aanraden. Als je ergens tegenaan loopt kan Mara precies onder woorden brengen wat je nodig hebt en je hulp bieden om over bepaalde dingen na te denken. Ik ben heel erg dankbaar dat ik deze sessie heb gedaan.

Sabine - Mara slaat de spijker op zijn kop

Mara zei dingen die zij niet kon weten! Wat ze zei klopte, de bekende spijker op z’n kop. Mara is open, hartelijk, heeft humor en ze is eerlijk. Dank je wel Mara, dat je mij weer op weg geholpen hebt.

Marian - Mara gaf me een boodschap van mijn overleden man

Ik heb ook een consult gehad bij Mara, super fijne lieve vrouw, liefdevol en gevoelig. Met als start een hele fijne boodschap van mijn overleden man, waardoor het consult toen al niet meer stuk kon, en dat was alleen nog maar het begin. Spijker op zijn kop…veel aan gehad… binnenkort wil ik weer… echte aanrader.