fbpx

Met je hokus pokus & voodoo praktijken ! (bedenk hier zelf even het Twilight muziekje bij). Dat is iets wat iemand ooit tegen me zei. Toen schoot ik nog wel eens (lees: constant) in de verdediging, maar dat ligt ondertussen ver achter me.
Als je iets doet wat niet tastbaar is, dan ben je al snel vreemd, raar en zelfs eng of men vind je opeens arrogant of stom. Nu vind ik dat soms echt ronduit hilarisch, maar in de tijd dat ik nog niet zo zeker van mijn zaak was voelde ik me niet serieus genomen en schaamde me soms zelfs. Hoe bizar is dat ?

Ik ben er niet altijd trots op geweest dat ik een gave heb, mijn helderhorendheid vond ik niet altijd een coole gadget om het zo maar eens te zeggen. En als je ook nog kaarten gebruikt bij je consulten dan is het voodoo plaatje compleet (want dan gebruikt ze vast ook een toverstaf, een glazen bol en andere enge dingen). Met kaarten kun je mensen beïnvloeden en ze dingen laten doen die ze niet willen. Je kunt er de meest verschrikkelijke dingen mee doen en mensen moeten daar echt voor uitkijken. HAHAHAHAHAHA sorry ik liet me even gaan.
Lenormand kaarten, noemt men ook wel waarzegkaarten, daar kan ik niet omheen. Maar waarzeggerij en hokus pokus is het allerminst. Je kunt heel snel tot de kern van een probleem komen en in combinatie met mijn helderhorendheid werkt dat juist perfect. Binnen een paar seconden zie ik waar je staat in je leven en vanuit daar ga ik verder en krijg je een compleet verhaal.

Ik doe hier nooit geheimzinnig over en als ik een consult geef, laat ik het je ook zien als je daar interesse in hebt.
Juist door zo open en eerlijk te zijn over wat ik doe en hoe, laat ik mensen zien dat er niets engs aan is, maar dat het juist je leven kan verrijken en veranderen als je ervoor open staat.

Ik kan nu eindelijk met recht zeggen dat ik er hartstikke trots op ben en dat ik bof dat ik deze mooie gave heb. En dat ik hiermee/hierdoor andere mensen mag helpen maakt dat ik er nog trotser op ben.