fbpx
Selecteer een pagina

Aanbod

Vraag per WhatsApp

Heb je 1 duidelijke vraag? App me je vraag en je krijgt van mij uitleg van je vraag per app. Bestel het via onderstaande button of stuur me een bericht via het contactformulier.

Kosten     € 29,-

Heb je 1 duidelijke vraag? Stuur me dan direct een berichtje via WhatsApp door op de button te klikken.

Complete kaartlegging per e-mail

Dit is een kaartlegging met alle 36 Lenormand kaarten. Je ontvangt een foto per e-mail van de kaartlegging inclusief de bijbehorende uitleg. Je kunt een specifieke vraag in het bestelscherm invoeren.

Kosten      € 59,-

1 op 1 coaching

In een 1 op 1 consult gaan we in gesprek en kijken we waarom en waarop je precies vastloopt (op welk gebied dan ook) en wat je volgende stap kan zijn.

Met de inzichten die je vergaart kun je meteen aan de slag en zo de eerste stap maken in de richting van je nieuwe leven.

Kosten     € 129,-

Package Deal

Heb je het gevoel dat je iets meer ondersteuning nodig hebt? Kies dan voor de Package Deal: 2 consulten voor een mooie prijs. In een eerste 1 op 1 consult gaan we in gesprek en kijken we waarom en waarop je precies vastloopt (op welk gebied dan ook) en wat je volgende stap kan zijn.

In het tweede consult doen we een follow up en kijken we wat er nog gefinetuned kan worden. Met de inzichten die je vergaart, kun je meteen aan de slag en zo de eerste stap maken in de richting van je nieuwe leven.

Kosten     € 229,-

Zakelijk Traject

In deze samenwerking gaan we samen kijken waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om je barrière(s) te doorbreken. Je krijgt 4 maanden lang elke maand een coach call om te kijken waar je staat en wat je volgende stap is. Elke 2 weken hebben we een whatsApp moment om te kijken waar je nu tegenaan loopt. 

Een maand na afloop van het traject krijg je een follow up sessie om te kijken hoe het nu gaat en wat er eventueel nog naar voren komt om jouw business zo goed mogelijk neer te kunnen zetten. 

Kosten     € 1499,- (exclusief BTW)

Leren Kaartleggen

 

Wil je zelf leren kaartleggen?

Schaf dan nu het door mij geschreven e-book aan en ga meteen aan de slag.

 

Samenwerking

Ben je ondernemer en wil je eens sparren over een mogelijke samenwerking, neem dan geheel vrijblijvend contact met me op via het contactformulier.

Voorbeelden van samenwerkingen:
Ik word ingehuurd bij trajecten die te maken hebben met afvallen, gezondheid, mindset, persoonlijke groei, business trajecten etc. Een consult van mij wordt meestal ingezet als bonus voor de cliënt, als extra steuntje in de rug en voor een optimaal resultaat van het traject.